Exclusieve handwas

Krasvrij wassen inclusief alle kieren en naden

Om een auto op zijn mooist te houden is het belangrijk dat deze met de hand gewassen wordt volgens het zogenoemde twee emmer systeem. Hierbij wordt alle vervuiling van de velgen en van de lak op een veilige en krasvrije manier verwijderd. De velgen worden met een speciale shampoo gereinigd en eventuele vliegroest en teerpunten worden verwijderd. Daarna zal de lak grondig gereinigd worden met premium wasproducten waarna deze met een zachte microvezeldoek en warme lucht wordt drooggemaakt. Om ervoor te zorgen dat de auto krijgt wat het verdient maken wij gebruik van premium producten die aanbevolen worden door automerken uit het hoge segment. Na het intensief reinigen van het exterieur kunt u ervoor kiezen de auto te laten polijsten om zo krassen te verwijderen en een optimale glans te krijgen. Tot slot wilt u natuurlijk lang blijven genieten van uw gereinigde/gepolijste auto. Hier adviseren wij een lakverzegeling of een coating

Exclusieve handwas v.a. € 95,-

Tijdens een exclusieve handwas wordt er geen plekje overgeslagen bij uw auto en is deze perfect voorbereid om te gaan polijsten of verzegelen

Werkzaamheden
  • Diepreinigen velgen inclusief vliegroest en teerpunten
  • Wielkasten reinigen
  • Insecten verwijderen
  • Krasvrij wassen (twee emmer methode)
  • Lakbescherming aanbrengen
  • Ramen reinigen
  • Krasvrij drogen met zachte microvezeldoek en warme lucht
  • Bandendressing aanbrengen

Extra's

Lakverzegeling aanbrengen
v.a. € 29,-

Na het grondig wassen van de auto is het belangrijk de lak goed te beschermen. Hier is dan een lakverzegeling voor. Er is keuze uit een wax of een sealant.

Kunststof delen voeden
v.a. € 15,-

Om echt weer diepte in de auto te krijgen voeden wij de kunststof delen. Hierdoor komt de originele kleur van het kunststof weer naar boven en is het beschermt tegen weersinvloeden en UV straling.

Koplampen polijsten / herstellen
v.a. € 50,- per set

Een koplamp kan na verloop van tijd dof en geel worden. Deze kunnen dan volledig hersteld worden waarna ze weer als nieuw zijn. Ook is alleen glans ophalen ook mogelijk door te polijsten. 

Motorruimte reinigen + voeden
€ 50,- 

Dit onderdeel wordt vaak vergeten maar is toch één van de eerste dingen waarnaar wordt gekeken bij het aanschaffen van een auto. Wij reinigen en conserveren de gehele motorruimte waardoor het er weer als nieuw uit ziet.

Velgen polijsten
v.a. € 30,-

Ook de velgen kunnen net als de lak wat dof worden of er zitten lichte krassen op. Deze kunnen verwijdert worden door ze te polijsten. Ook wordt hier de glans weer optimaal opgehaald en legt het een perfecte basis voor bijvoorbeeld een keramische coating. 

Pianolak delen polijsten
v.a. € 30,-

Pianolak vinden we tegenwoordig steeds vaker in auto's. Dit geeft vaak een luxere uitstraling. Echter zijn deze panelen zeer gevoelig voor krassen. Door de pianolak delen te polijsten wordt 95% van de krassen verwijdert.

*Alle genoemde prijzen zijn een indicatie en vanaf. Prijzen kunnen dus afwijken bij bijvoorbeeld grotere formaten voertuigen. Vooraf bepalen wij altijd in overleg met de klant hoe wij denken het gewenste/hoogst haalbare resultaat te kunnen behalen en dan zal ook de definitieve prijs afgesproken worden.

 

Bekijk hier meer resultaten

 
Enthousiast geworden? Neem contact op!

Partners