Interieur reiniging

Gereinigd tot diep in de vezels

Het reinigen en conditioneren van een interieur is minstens net zo belangrijk als het reinigen van het exterieur van de auto. Net zoals de buitenkant van uw auto heeft de binnenkant veel te verduren. We zitten met onze handen overal aan en laten wel eens vlekken achter door dingen te morsen. Denk hierbij aan koffievlekken, vlekken van ander drinken en etensvlekken.  In bijna alle gevallen kunnen deze vlekken behandeld worden. Maar het is ook belangrijk goed voor alle materialen te zorgen om zo de kwaliteit te behouden en de levensduur te verlengen. Na het reinigen en conditioneren van een interieur is het merkbaar dat de materialen weer soepeler en comfortabeler zijn.

Basis interieur reiniging

Tijdens een basis interieurreiniging wordt uw voertuig gestofzuigd op alle zichtplekken zodat uw auto weer stof en kruimelvrij is. Daarna nemen we alle deurpanelen, het dashboard en de volledige stuurkolom af. Tot slot worden de ramen streeploos schoon gemaakt.  

Premium interieur reiniging

Wilt u nou het interieur weer helemaal als nieuw hebben of zelfs nog beter dan adviseren wij het premium interieur reinigingspakket. Hier wordt uw auto van top tot teen gestofzuigd waardoor er geen enkel kruimeltje overblijft. Daarna worden de deurpanelen, dashboard en de stuurkolom volledig gereinigd met een kwast en speciale interieurreiniger. Tijdens dit proces zal ook met een kwast de ventilatieroosters, de bekerhouders en alle andere vakjes en dergelijke worden meegenomen. De matten van de auto worden diep gereinigd en vuil wordt eruit gezogen met een extractieapparaat. Dit gebeurt ook met alle stoelen om zo de diepste vervuilingen eruit te halen. 

Heeft u een auto met lederen stoelen? Dan wordt het leer van de auto (deurpanelen, stoelen, dashboard en het stuurwiel) gereinigd met premium leder reinigingsproducten die ervoor zorgen dat het leder weer schoon is en ook de nieuwe matte uitstraling terugkrijgt.

Om ervoor te zorgen dat u lang kunt genieten van het resultaat en dat de materialen goed bescherm zijn zorgen wij er ten alle tijden voor dat alles wordt na bewerkt met voedingsmiddelen. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat vlekken minder snel hechten in de stoffen en dat leer langer mat en soepel blijft.

Tot slot worden ook hier de ramen grondig en streeploos schoongemaakt zodat u kristalhelder naar buiten kunt kijken.

 

Voor het reinigen van het interieur zijn er meerdere opties en pakketten die hieronder worden beschreven. Mocht u na het zien van deze informatie toch nog vragen hebben neem dan hier vooral contact op.


Interieur reiniging standaard € 75,-

Met een basis interieur reiniging gaat uw auto weer schoon de weg op

Werkzaamheden
 • Stofzuigen inclusief matten
 • Stofzuigen kofferruimte
 • Ramen schoonmaken
 • Dashboard afnemen
 • Stuur en tellers afnemen
 • Deurpanelen afnemen

Interieur reiniging premium € 140,-

Na een premium interieur behandeling is uw auto weer als nieuw en wordt er geen plekje overgeslagen

Werkzaamheden
 • Intensief stofzuigen
 • Dieptereiniging stoelen inclusief voeding aanbrengen
 • Ramen reinigen
 • Matten en vloerbedekking reinigen
 • Dashboard reinigen inclusief ventilatieroosters
 • Kunststof delen reinigen en voeden
 • Deurpanelen reinigen
 • Deurstijlen reinigen

Extra's

Ozonbehandeling
v.a. € 50,-

Met een ozonbehandeling worden vieze luchtjes uit de auto verwijdert. Hierbij kunt u denken aan de geur van huisdieren of rokersgeuren.

Pianolak polijsten
v.a. € 50,-

Pianolak vinden we tegenwoordig steeds vaker in auto's. Dit geeft vaak een luxere uitstraling. Echter zijn deze panelen zeer gevoelig voor krassen. Door de pianolak delen te polijsten wordt 95% van de krassen verwijdert. 

Reinigen reservewiel ruimte
€ 15,-

De ruimte voor het reservewiel zit vaak onderin de kofferbak. Hier wil zich nog wel eens vuil ophopen. Tijdens het reinigen hiervan wordt deze ruimte gestofzuigd en afgenomen. 

*Alle genoemde prijzen zijn een indicatie en vanaf. Prijzen kunnen dus afwijken bij bijvoorbeeld sterk vervuilde interieurs of grotere formaten voertuigen. Vooraf bepalen wij altijd in overleg met de klant hoe wij denken het gewenste/hoogst haalbare resultaat te kunnen behalen en dan zal ook de definitieve prijs afgesproken worden.

 

Bekijk hier meer afgeronde projecten

 
Enthousiast geworden? Neem contact op!

Partners